Igår var det dags för våryra i Bureå. Det var underbart väder och humöret hos alla var på topp.

Handlarna runt torget vill skapa nya traditioner på torget för att ge samhället liv och rörelse. Det gör de genom att anordna Våryran, Höstyran och Skyltsöndagen. Företag, föreningar och skolklasser var igår välkomna till att sälja mat, kakor eller andra saker. Dessutom fanns det en del aktiviteter för barnen.

Felicia säljer kakor för fotbollslaget.

Felicia säljer kakor för fotbollslaget.

Jag och Felicia sålda kakor för fotbollslaget. Sedan kom resten av familjen in till torget. Vi tog en lugn dag med lite hoppborg och picknick i gräset. Kotteshoppens maskot Kottis kom givetvis på besök och till allas överraskning hade Kottis fått tillökning.

2014-05-24 13.08.36

Pekka Böökari, Kottis och Minikottis.

Tack till Anna, Pekka, Andrea, Elida, Bob, Mattias, Hans och alla ni andra som gjorde denna fina försommardag så härlig.

%d bloggare gillar detta: