Så här skrev jag i ett tidigare inlägg:

Som kvinna, 3-barnsmamma och företagare finns det en hel del saker som andra förväntar sig ska vara sant om mig. Att jag har 13 högskoleterminer bakom mig och knappt har några luckor i meritförteckningen skapar ännu fler tankar om mig som person.

Dessutom gillar jag att renovera möbler och att pyssla i trädgården. För att få tiden att gå ihop och bli över borde jag väl ha energi så det räcker och blir över? Jag går antagligen och lägger mig klockan 01.00.

Arbetsdagen avslutar jag strax före 15.30 och efter det hämtar jag barnen. När de kommit hem lagar jag mat och maken kommer hem.

Efter det kollar jag mejl och kollar av flödet i de sociala medierna.

Uppladdningsbar

Uppladdningsbar

Meritförteckningen skvallrar om att jag inte gillar när tiden står stilla och att jag inte tvekar att testa nya saker. Men när jag är ledig, så är jag ledig. Sanningen är den att jag ofta går och lägger mig klockan 21.00. Sen ser jag film eller teveserier tills John Blund hälsar på.

Om jag inte laddar upp med ny energi så räcker den inte till att vara mamma, hustru, företagare och trädgårdsamatör. Jag är inget energiknippe, men har lärt mig ta vara på tiden.

 

 

 

%d bloggare gillar detta: