Den här tiden på året är nog den bästa tiden på hela året. Vårsolen värmer och ger energi. Det går att tillbringa hela dagarna ute.

Förra helgen eldade jag upp hälften av riset ur en av rishögarna. Idag fortsatte jag och gav mig dessutom på den större rishögen. Jag hoppas hinna elda upp allt ris innan valborgsmässoafton.

Vi stekte hamburgare och lök ute på stekhällen till lunch. Sen till middagen var det så varmt i grillringen efter allt mitt eldande att det tog ett tag innan det var så pass svalt att det gick att laga mat på hällen. Men till slut var temperaturen lagom så jag kunde steka pannkaka till barnen och karrékotletter till mig och maken.

Så största delen av dagen har jag spenderat ute. Nu slappar jag ett tag innan det är dags för att se melodifestivalen med familjen. Det finns väl viss risk att jag kommer somna innan melodifestivalen är slut.

%d bloggare gillar detta: