Tankarna flyger till husköp och husförsäljning

Tankarna flyger till husköp och husförsäljning

Att ha totalt fokus på företaget fungerar ibland, men det gäller att hitta balansen mellan företaget och livet som helhet.

För mig som entreprenör finns företaget alltid med mig. Om det blir för lite att göra när jag är ledig, så hamnar tankarna ohjälpligt i något som rör företaget. Det kan vara funktioner till en hemsida, utseende på en broschyr eller någonting jag vill skriva om. Jag erkänner att det händer att jag surfar runt och kollar på teman till hemsidor även på ledig tid.

Men jag fokuserar alltid på det som är viktigast för stunden. Just nu är det inte företaget som känns viktigast. Det jag har i fokus på just nu är den stundande husvärderingen, eventuella lån, det ”nya” huset och makens nya jobb. Jag surfar tapeter, våtrumsskivor, golv, tvättmaskiner, spisar och köksinredning.

Givetvis ser jag till att utföra de uppdrag jag har. Mina kunder är alltid viktiga för mig och jag har bara bra kunder. Mitt företag är det roligaste och mest utvecklande arbete jag någonsin haft. Mina kunder återkommer ofta med nya typer av uppdrag och det tycker jag är fantastiskt roligt.

Så med andra ord så tänker jag ofta på företaget, men fokuserar på det som är viktigast; livet som helhet.

%d bloggare gillar detta: