Nytt jobb!Den 7:e april skickade jag in en jobbansökan till jobbet som områdesadministratör för Bolidenskolan. En halvtidstjänst som kändes helt perfekt för mig. Den 10:e ringde de från personalavdelningen på Skellefteå kommun och kallade mig till intervju på aftonen den 13:e. Igår vid 15 fick jag besked att om jag ville ha jobbet så var det mitt. Nu får jag ägna helgen åt att landa i att jag börjar jobba på fredag den 24:e.

Företaget kommer jag att ha kvar och det blir inga förändringar. Jag kommer att svara lika snabbt och arbeta på samma sätt. En fast inkomst kommer att göra att jag slappnar av mer och det kommer att ge mig mer fokus i företaget.

Så hittills i år har maken fått nytt jobb, vi har bestämt oss för att flytta och nu har jag fått nytt jobb. Vilket spännande år det verkar bli.

Det här blir min arbetsplats.

%d bloggare gillar detta: