Just nu är det mycket som händer. I måndags började barnen på nytt fritids och ny förskola. På tisdag hämtade vi vår nya bil. Onsdag fick vi betalt för huset i Bureå. Vi har snart gjort första arbetsveckan och det är fortfarande kul och utmanande. Precis som jag vill ha det.

I övrigt så fixar vi med vårt nya hus. Jag planerar trädgården. Stor gräsmatta och fyra vinbärsbuskar ska förvandlas till något lite roligare. Det blir uteplats för avslappning i olika material. Det blir även lekyta för barnen. Det blir perennrabatter, växthus och pallkragar för att driva upp mer plantor. Det är några ytor, som jag inte vet vad vi ska göra med, men det får växa fram med tiden.

Kolla mitt instagram-flöde för att se vad som hänt sedan april när jag fick jobb. Här hittar du flödet

%d bloggare gillar detta: