Med hjälp av de arbetsböcker som Leonie Dawson gör har jag lyckats uppnå 75 av de 100 mål jag satt för 2015. Utan dessa böcker skulle jag inte ens haft målen eller följt upp dem. För mig har de inneburit en otrolig förändring i mitt sätt att tänka och att arbeta.

Så här tänkte jag: Det kan aldrig fungera

Leonie Dawson I slutet av året i fjol fick jag tipset att köpa Leonie Dawsons arbetsbok ”Create your shining year”. En bok som skulle göra att det blev lättare att uppnå mina mål.

Visst visst, tänkte jag. En arbetsbok kan ju inte hjälpa till med det tänkte jag samtidigt som jag himlade med ögonen. Men jag tyckte att den såg väldigt trevlig ut, så jag köpte den. Då skulle jag i alla fall ha någonting fint att titta på. Jag köpte e-boken som var väldigt billig. För i mina tankar skulle den tryckta skulle vara ett slöseri med pengar.

I köpet ingick i alla fall en kalender, en arbetsbok för företaget och en för livet som helhet.

Varför förändrades mina tankar?

Jag började jobba mig genom båda arbetsböckerna. Det gjorde att när 2015 startade hade jag skrivit ner 100 mål. Det var en härlig blandning av stora och små mål. Det var allt från att jag ville läsa en speciell bok till att jag ville hitta ett jobb. Jag tänkte någonstans att jag måste följa instruktionerna i böckerna för att visa att det inte fungerade. (Vilken envis skeptiker jag kan vara ibland)

Nu har jag uppnått 75 av de 100 mål jag satt för året. Snacka om att jag blivit motbevisad. Och allt jag egentligen gjort är att jobba med böckerna regelbundet. Steg för steg har saker blivit klarar för mig.

Klicka bilden för att komma till sidan där du kan investera i dig själv genom att köpa arbetsboken från Leonie Dawson.

Klicka bilden för att komma till sidan där du kan investera i dig själv genom att köpa arbetsboken från Leonie Dawson.

Några av de mål jag uppnått:

  • Fått ett nytt jobb
  • Renoverat
  • Sålt mitt hus
  • Köpt ett nytt hus
  • Köpt en ny bil
  • Startat en engelsk Facebook-sida
  • Hittat en hobby

Nu har jag beställt nästa års böcker. Jag beställde det största paketet med två arbetsböcker, dagbok, väggkalender och ett block för att skriva dagens ”att-göra”-lista. De är tryckta och kommer att skickas från England i slutet av veckan. För om böckerna kan hjälpa mig lika mycket nästa år som i år vill inte jag missa dem. Sen ingår de digitala, så jag har redan börjat jobba med en av arbetsböckerna.

Känner du dig skeptisk? Kika in här och se hur de ser ut. Priset för den digitala är jättelågt ($9.95) och den tryckta är också jättebillig ($21.95). Du får även veta varför du ska tro på det Leonie Dawson skriver i sin arbetsbok.

 

%d bloggare gillar detta: