Läs mer om Blogg100 – Ett inlägg om dagen i 100 dagarNu är det dags för det femte året av bloggutmaningen #blogg100. Detta blir mitt tredje försök. De två första försöken till 100 blogginlägg på 100 dagar blev rätt korta. Jag tror att min ambitionsnivå var alldeles för hög. Dessutom såg jag det nog som just försök inte som en rejäl utmaning att ta mig an. Nya tankar och nytt synsätt får bli motorn denna gång. Och kanske en liten plan på vad jag ska skriva.

Jag har känt skrivlusten ett tag, men inte tagit tag i den. Nu passar jag på att låta bloggutmaningen bli den välbehövliga sparken i rumpan.

Ni kommer att få läsa om den resa jag är på nu. Vägen dit. Den slingriga stig jag promenerar på nu. Och en glimt av en oviss framtid. Utmattningssyndrom är den diagnos jag har och riktigare diagnos finns inte. För en utmattning är det. Men det berättar jag mer om en annan dag.

Sen kommer det definitivt att dyka upp något recept också. Men jag måste bli bättre på att ta kort på maten innan vi ätit upp den. En renskrapad tallrik visar väl att det var gott, men inte så mycket mer.

Vill du läsa mer om blogg100 så kika in här.

Vi ses imorgon då mitt första riktiga inlägg kommer!

%d bloggare gillar detta: